Ventilatie

Op zoek naar een professionele installatie voor ventilatie? Samen met u ontwerpen wij een ventilatiesysteem volledig op maat van uw project.

Ventilatie - Installatiebedrijf Verheyden, Essen

Ventilatie zorgt voor aangenaam klimaat

Een aangenaam klimaat zodat iedereen zich goed voelt in de te ventileren ruimte. Dat is ons uitgangspunt bij het ontwerpen van een installatie voor ventilatie. Installatiebedrijf Verheyden heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het plaatsen van ventilatiesystemen in diverse sectoren, van zwembaden tot musea en van kantoorruimtes tot grootwarenhuizen.

Van ontwerp tot onderhoud

Uw ventilatieproject start op onze afdeling engineering. Samen met u tekenen onze ingenieurs een volledig plan uit om de geschikte installatie voor uw ventilatie te ontwerpen.

Wij beschikken over de beste materialen en zijn op de hoogte van de modernste technieken om een energiezuinig ventilatiesysteem voor u te bouwen. Bij ons stopt het niet bij de plaatsing van uw installatie. Onze ervaren medewerkers doen ook de nodige keuringen en leveren de vereiste certificaten af waarmee uw ventilatie-installatie voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Ook voor het onderhoud en een eventuele herstelling kan u nadien steeds beroep doen op ons.

©2023 Installatiebedrijf Verheyden - Cookie & Privacy verklaring