Onze visie

Met veel vakkennis en passie ontwerpen en plaatsen wij uw installatie voor verwarming, airco of ventilatie.

Installatiebedrijf Verheyden is als familiebedrijf uitgegroeid tot een echte HVAC-specialist. U kan beroep doen op onze ervaren medewerkers voor het ontwerpen, plaatsen, herstellen of onderhouden van uw installaties voor verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair of duurzame technieken.

Onze overwegend professionele klanten kloppen bij ons aan voor totaalprojecten. Daarbij zijn we van begin tot einde verantwoordelijk voor verschillende HVAC-technieken. We werken volledig op maat, zowel in ruimte als in budget. Met de beste materialen en de nieuwste technieken leveren wij kwaliteitsvolle installaties aan competitieve prijzen.

Van A tot Z…

De eerste stap van uw project is het bekijken van de plannen op onze engineering-afdeling. Van bij het eerste contact zal u onze persoonlijke aanpak merken en maken we ook duidelijk wie voor de rest van het proces uw vast aanspreekpunt is. Installatiebedrijf Verheyden verzorgt alles van A tot Z, van de Allereerste plannen tot een Zorgeloos onderhoud van uw installatie.

Lage kosten, hoog rendement

Onze ingenieurs ontwerpen een installatie volledig op maat. Daarbij hebben we niet alleen oog voor uw wensen, maar zoeken we ook naar efficiënte manieren om kosten te besparen door een duurzame en energievriendelijke installatie te ontwerpen.

Al meer dan 50 jaar uw partner voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair.

©2023 Installatiebedrijf Verheyden - Cookie & Privacy verklaring