Verwarming

Installatiebedrijf Verheyden is uw ideale partner voor het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van een lage-energie-verwarming.

Verwarming - Installatiebedrijf Verheyden, Essen

Weinig energie, hoog rendement

Wanneer u op zoek bent naar een lage-energie-verwarming met een hoog rendement, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen volledige verwarmingsinstallaties volledig op maat van uw project én uw budget. Eén grote ruimte of vele kleintjes energiezuinig verwarmen? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw verwarming.

Van ontwerp tot onderhoud

Uw verwarmingsproject start op onze afdeling engineering. Samen met u tekenen onze ingenieurs een volledig plan uit om de geschikte installatie voor uw verwarming te ontwerpen.

Wij beschikken over de beste materialen en zijn op de hoogte van de modernste technieken om een lage-energie-verwarming voor u te bouwen. Bij ons stopt het niet bij de plaatsing van uw installatie. Onze ervaren medewerkers doen ook de nodige keuringen en leveren de vereiste certificaten af waarmee uw verwarmingsinstallatie voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Ook voor het onderhoud en een eventuele herstelling kan u nadien steeds beroep doen op ons.

©2023 Installatiebedrijf Verheyden - Cookie & Privacy verklaring